Winter giveaway is complete. You can find our winners at www.lisca.com• За целосно 360 VR искуство на вашиот мобилен уред ве молиме користете ја апликацијата >>> YouTube.
Смело, магично, како од соништата

Сонувајте! Кога сонуваме светот е поубав. Погрижете се и да ги живеете своите соништа.
За храбрите остварливо е баш се!
Во декември со видео во 360-степени, Lisca ќе ве однесе во магичната виртуелна земја со VR очила или без нив. Доживејте го магичниот момент и запознајте ја исконската храброст, смелост и страст.

Помеѓу 1 и 22 декември 2016 можете да учествувате во наградната игра #DareToDream
wсо Lisca и натпреварувајте се за примамливи награди:

-   3 неделни извлекувања – х 5 комплети долна облека Lisca или Cheek by Lisca,
-   • главно извлекување – х 1 подарок бон LISCA во вредност од 30.000 ден.

Главното извлекување ќе биде во петок, 23.12.2016

Веќе ги следите своите соништа? Мечтаењето е магично и бајковито...

  liscalingerie
LISCA d.d., Sevnica

DareToDream@lisca.com